top of page

OVER

WIE BEN IK?

Mijn naam is Louise en ik woon op Rotterdam-Zuid. Sinds jongs af aan heb ik een liefde voor fotografie. Het heeft altijd een belangrijke rol gespeeld. Als fotograaf wil ik niet zomaar een beeld maken. Een foto moet een verhaal vertellen en in combinatie met tekst d.m.v. storytelling wil ik met mijn fotografie maatschappelijke uitdagingen onder de aandacht brengen. De mens staat hierin is centraal. Ik ben er van overtuigd dat een combinatie van beeld en verhaal een verschil kan maken. Dat zie ik bij mijn fotoprojecten op Rotterdam-Zuid. Daarmee gaf ik bewoners van mijn wijk een gezicht en heb ik laten zien dat er niet alleen maar problemen zijn in de wijk. Er wonen mensen van vlees en bloed met een verhaal. Het is niet zo eenzijdig.

 

Met mijn ervaring in de wereld van de diplomatie kan ik als geen ander de verbinding leggen met de ander. Om elkaar te leren begrijpen, maar ook om vertrouwen te wekken en het verhaal op te schrijven.  Wie is de persoon die tegenover mij staat? En wat is zijn/haar/hun verhaal?  Zo stel ik iemand op gemak en maken we samen de foto die je graag wilt hebben! 

 

Ik werk niet alleen voor opdrachtgevers met een maatschappelijke oogmerk, maar ook voor privépersonen of zelfstandigen die een mooi portret van zichzelf willen hebben.

IMG_2979.JPG

Projecten

2020

Mensen van de Vogelbuurt

  • Facebook

2021

Mensen van Carnisse

  • Facebook
  • Instagram

SAMENWERKING MET o.a.:

Crossfit Gold Pact

Happiness Lifestyle.com.au
Gemeente Rotterdam


 

bottom of page